Sauna’s

Sauna Drôme (Putten)

Midden in de prachtige natuur van de Veluwe ligt Sauna Drôme. Traditionele Finse houten sauna’s, omsloten door dennenbomen en gelegen aan bosmeren, geven u de authentieke Finse beleving. De variatie aan sauna’s en baden zijn de ingrediënten om een dag heerlijk te ont-stressen, ontspannen en op te laden. Vanuit de Finse blokhut, de originele Rooksauna of onze unieke Drôme Boot kunt u genieten van het rustieke meertje met watervogels en van de reeën die daar hun dagelijkse drinkplaats hebben gevonden.

Veluwse Bron (Emst)

De Veluwse Bron heeft meer dan 20 sauna’s waar je heerlijk kunt ontspannen. Beleef maar liefst 22 verschillende sauna’s. Ontdek welke sauna bij jou past. Ben je een beginner, ontdek de sauna’s met lage temperaturen. Kies voor een sauna voor gevorderden als je wel eens naar de sauna gaat. Ga je zeer regelmatig naar de sauna, dan zijn de sauna’s voor experts wat voor jou!

Sauna de Veluwe (Lunteren)

Binnen- en buiten saunacabines, stoomcabines, dompelbaden, whirlpools, warm en koud voetenbad, scrubruimte met drie soorten scrubzout en buiten een koelpaddestoel, infraroodsauna in wijnvat, koude tuimelton, neveldouche en twee terrassen met ligbedden.

Thermen Berendonck (Wijchen)

Uniek en authentiek. Weldadig en wonderlijk. Bijzonder betoverend, dat ook! Laat je meenemen in de oosterse wellnesswereld van Thermen Berendonck. Ontdek al onze sauna’s, ervaar de energie van onze baden en bronnen. Beleef onze rustruimten, restaurants en tuinen… Kies en geniet!

Sauna de Heuvelrug (Veenendaal)

Sauna de Heuvelrug is veel meer dan zo maar een dagje sauna! Hier combineer je lekker uitgaan met aandacht voor gezondheid, gezelligheid en ontspanning.

Thermen Soesterberg (Soesterberg)

Laat je verrassen door unieke sauna’s, dompel je onder in bronnen van energie en ervaar heilzame wellness. Je vindt het hier in Soesterberg. Geïnspireerd op het beste uit de natuur en bedacht om al jouw zintuigen te prikkelen.