Bed and Breakfast Maupertuus
In de Gelderse Vallei, aan de rand van Bennekom in bosrijke omgeving, maar toch maar 800 meter verwijderd van het gezellige centrum Bennekom en dicht bij de universiteit Wageningen (WUR) ligt onze bed and breakfast.

Maupertuus is uw thuis tijdens uw ontdekkingstocht door onze bijzondere omgeving.
Voor natuurliefhebbers  is er de Hoge Veluwe, de Blauwe Kamer te Wageningen, maar ook de bossen bij Bennekom en de Ginkelse Heide bij Ede. Deze enorme natuurgebieden bieden ongekende mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers. Goede aansluiting op het fietsroutenetwerk. Maupertuus ligt vlak bij het Trekvogelpad en wandelroute Amsterdam – Arnhem.

Op culinair gebied heeft Bennekom veel te bieden, zoals Het Koetshuis en De Kromme Dissel beide restaurants onderscheiden met Michelinster, restaurants Nol in het Bos en Campman en niet te vergeten de Panoramahoeve, al meer dan 85 jaar een begrip in Bennekom en omstreken. Meer hierover op onze pagina ‘Activiteiten’.

Kijkt u op onze pagina ‘agenda’ voor ideetjes voor een geslaagd dagje uit.

Maar Maupertuus biedt u meer. Uw kamer beschikt over een mooi terras of balkon en geriefelijke tuin waar u heerlijk kunt ontspannen of een boek kunt lezen.

Bij mooi weer kunt u op het terras uit de wind en in de zon zitten. Hier kunt u in alle rust uw gedachten de vrije loop laten. De omgeving en de boslucht zal u inspireren en u op verfrissende nieuwe ideeën brengen. Voor de inwendige mens kan voor  een broodje, thee en koffie gezorgd worden.

Misschien tot ziens in Maupertuus Bennekom,

Een hartelijke groet,
Wilma